Toerusting

Voor ieder seizoen wordt een programma Toerusting gemaakt op basis van ideeën die door gemeenteleden worden ingebracht. Door hen en de coördinator Toerusting worden deze ideeën uitgewerkt en georganiseerd.
Het aanbod ligt in lijn met de identiteit van de wijkgemeente en gaat daarom over de inhoud en praktijk van het geloof in de context van het bijzondere gebouw, het orgel en de plek in het stadscentrum. Deze identiteit wordt vertaald in drie hoofdlijnen: 'Kerk en Liturgie’, ‘Kerk en Muziek’ en ‘Kerk en Cultuur’.

Het jaarprogramma wordt opgenomen in een gemeenschappelijk programmagids ‘ GELOVEN IN LEEUWARDEN ’ dat gezamenlijk door de protestante gemeenten  van  Goutum, Huizum, Leeuwarden en Lekkum wordt uitgebracht.

Het programma kunt u ook vinden op de website  www.geloveninleeuwarden.nl