Wandelen

Wandelen is ontsnappen. Wandelen is op een andere manier met dingen om gaan. Het leven gaat even niet sneller dan de pas die je zet en wanneer je met iemand loopt, vind je haast vanzelf een vaste cadans. Je voeten passen zich makkelijker aan dan ons hoofd soms doet. Zo raak je in gesprek met elkaar, op een andere manier dan in een kring of in een kerkdienst.

De routes die we wandelen zijn verschillend en bedragen ongeveer 10 km. We lopen iedere tweede woensdagmorgen van de maand. Wilt u ook meedoen geef dan uw mailadres en/of telefoonnummer door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dan wordt u tijdig geïnformeerd over de route en de aanvangstijd.

Contactpersoon: Barend Kroes, tel. 058 215141